Jobba digitalt i Visma

Visma Scanner

När Du blir kund hos Mats Redovisning kommer du att bli inbjuden till samarbete i Visma. Oavsett om du redan idag jobbar i Visma eller något annat system. Denna övergång är nödvändig för att på absolut smidigaste sättet kunna bistå dig med vår hjälp inom redovisning.

Du kommer på enklast möjliga sätt kunna fota dina fakturor och kvitton i Visma Scanner. Bilderna skickas direkt in i din bokföring och vi kan ta över arbetet med att se till att det blir korrekt bokfört.

Hur man som kund väljer att använda appen Scanner är upp till var och en. Vi rekommenderar att man använder den löpande dagligen. Detta för att minska risken för att underlag försvinner. Samtidigt minskar man sin egen tid som man lägger på detta. Ett bra sätt att använda appen är att man fotar underlagen samtidigt som man exempelvis öppnar bolagets post, eller betalar bolagets fakturor.

Visma Ekonomiöversikt

När månadens bokföring är färdig laddas all information vidare till Ekonomiöversikt. Här får du som företagare full kontroll på bolagets resultat och ställning. Du kan dra ut dina egna rapporter, klicka dig in på specifika poster i bokföringen och analysera hur ditt bolag mår.

Ekonomiöversikten ingår kostnadsfritt när vi sköter den löpande redovisningen åt ditt företag.

Visma Ekonomiöversikt

Vill Du Jobba digitalt i Visma ? Hör av Dig idag så hjälper vi Dig igång!